DGNB Villa

DGNB Villa-konsulentydelser

Fra 1. januar 2023 skal alt nybyggeri kunne dokumentere en beregning af dets samlede klimapåvirkning. Det gøres ved at lave en livscyklus-vurdering, en såkaldt LCA-beregning, der vurderer bygningens samlede CO2-udslip fra færdigmelding og 50 år frem.

Fra 2025 bliver CO2-grænseværdien lavere, og samtidig kommer kravet til at gælde for alle nybyggerier, herunder parcelhuse.

Bygger du nye parcelhuse, bør du derfor allerede nu starte processen med at få dine standardkoncepter gennemregnet og klargjort til en DGNB-certificering af en DGNB Villa-konsulent.

Tæthedskompagniet tilbyder certificerede DGNB Villa-konsulentydelser

DGNB-certificeringen opdeles i tre hovedområder:

  • Miljøkvalitet
  • Økonomisk kvalitet
  • Social kvalitet

I første omgang skal fokus være på at få udført:

  • LCA-beregning af dine standard-huskoncepter
  • En gennemgang og screening af koncepterne i forhold til udfordringer/muligheder for at opnå en DGNB-certificering
  • En gennemgang af resultatet med virksomheden og udarbejdelse af en plan. Her er der blandt andet fokus på elementer som design, materialer, drift, sundhed, lyd og ikke mindst krav til dokumentationsdelen.

Vi håndterer hele processen

Tæthedskompagniet understøtter byggevirksomheder. Derfor kan vi uvildigt stå ved din side med rådgivning og vejledning i processen og DGNB-gennemgang af huskoncepterne.

Gratis opstartsmøde

Kontakt os på 23 70 56 05 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et gratis opstartsmøde med vores konsulenter.

Vi sætter en time af til at gennemgå DGNB-processen tilpasset din virksomhed.

Efter mødet kan vi udarbejde et konkret tilbud, og ved accept kan projektet gå i gang.

Hent dataark på DGNB her.