Termografering i Viborg

Termografering i Viborg

Hvis du ønsker at energieffektivisere din bolig, kan du få professionel og uvildig hjælp til termografering af din bolig hos Tæthedskompagniet.

Vores energikonsulenter har stor erfaring og kan hjælpe med at undersøge kuldebroer og utætheder i alle typer bygninger.

Hvad er en termografisk undersøgelse?

En termografisk undersøgelse har til formål at undersøge, hvor bygningen er utæt. Termograferingen registrerer hvor de kolde områder er, og giver dermed indblik i hvilke muligheder der er, for at energioptimere din bolig.

Vores sagkyndige vil gøre dig opmærksom på boligens utætheder, kolde overflader, kuldebroer, manglende isolering samt fugt- og vandskader, så du kan få udbedret skaderne, og få en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Nærmere undersøgelser kan herefter målrettes disse steder.

Hvordan bruges termografering?

Termografering er en metode til at afsløre kuldebroer, utætheder og varmespild. Man opnår en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturer af f. eks. bygningsflader/- konstruktioner og får hurtigt et overblik over, hvor der optræder svagheder i klimaskærmen.

Din bolig kan have mange utætheder eller blot mangle isolering. Så inden du begynder at investere i energiforbedringer, kan en termografisk gennemgang fortælle præcist, hvor du skal starte med forbedringerne.

Hvad kræves af en vellykket termografering?

Termografiundersøgelser af bygninger udføres efter: DS/EN 13187 Bygningers termiske ydeevne – kvalitativ sporing af termiske uregelmæssigheder i en bygnings klimaskærm – Infrarød metode.

Tæthedskompagniet har stor ekspertise i arbejdet med bygningstermografering - specifikt at tolke termografibillederne korrekt set i forhold til at analysere
og vurdere fejl og mangler i såvel de synlige bygningsdele som i de bagvedliggende skjulte konstruktioner. 

Vi ser frem til at samarbejde med dig.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hent dataark på termografering her.

 

Termografering i Herning 

Termografering i Midtjylland 

Termografering i Skive 

Termografering i Randers 

Termografering i Aarhus 

Termografering i Bjerringbro 

Termografering i Silkeborg 

Termografering i Holstebro