Termografering i Midtjylland

Termografering i Midtjylland

Hos Tæthedskompagniet tilbyder vi professionel og uvildig bistand til termografering, hvis du har ønske om at energieffektivisere din bolig.

Vores erfarne energikonsulenter kan yde relevant rådgivning samt udføre undersøgelser af kuldebroer og utætheder i alle typer af bygninger.

Hvad er en termografisk undersøgelse?

En termografisk undersøgelse har det formål at undersøge, om og i så fald hvor en bygning er utæt. Dette sker ved, at termograferingen registrerer og analyserer på, hvor i bygningen der er kolde områder. På baggrund heraf vil vores energikonsulenter kunne rådgive om mulighederne for at energioptimere din bolig.

Du vil således opnå indblik i eventuelle utætheder, herunder kolde overflader, kuldebroer, manglende isolering og fugt- og vandskader i din bolig samt få en vurdering af, hvordan skaderne kan udbedret - med en lavere varmeregning og et bedre indeklima til følge.

Hvordan bruges termografering?

Ved en termografering vil man kunne afsløre eventuelle kuldebroer, utætheder og varmespild i en bygning. Dette sker ved, at man laver en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturer på f. eks. bygningsflader/-konstruktioner og derved hurtigt få overblik over eventuelle svagheder i klimaskærmen.

En bygning kan have mange utætheder, men kan også "bare" mangle isolering. Det er derfor vigtigt at kontakte en ekspert, inden du iværksætter dyre energiforbedringer, således du med en præcis termografisk gennemgang af dit hus kan få klarlagt, hvad der er mest hensigtsmæssigt, når der tales energiiforbedringer.

Hvad kræves af en vellykket termografering?

Vi udfører termografiundersøgelser af bygninger efter: DS/EN 13187 Bygningers termiske ydeevne – kvalitativ sporing af termiske uregelmæssigheder i en bygnings klimaskærm – Infrarød metode.

Hos Tæthedskompagniet har vi stor ekspertise med at arbejde med bygningstermografering, herunder også med at tolke på de optagne billeder. Herved analyserer og vurderer vores eksperter de fejl og mangler, som der måtte forefindes.. både de umiddelbart synlige bygningsdele, men også hvad der måtte blive fundet i de bagvedliggende -skjulte - konstruktioner.

Du må meget gerne kontakte os for en uformel samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi udfører termograferingsopgaver i nedenstående byer og flere til: 

Termografering i Herning 

Termografering i Viborg

Termografering i Skive 

Termografering i Randers 

Termografering i Aarhus 

Termografering i Bjerringbro 

Termografering i Silkeborg 

Termografering i Holstebro