Termografering i Silkeborg 

Termografering i Silkeborg

Tæthedskompagniet er parat til at tilbyde ekspertise og støtte inden for termografering, hvis du har interesse i at forbedre din boligs energieffektivitet.

Vores dygtige energikonsulenter er erfarne og tilbyder kompetent rådgivning samt udfører omhyggelige inspektioner med et mål om at identificere kuldebroer og utætheder i forskellige bygningstyper.

Hvad indebærer en termografisk inspektion?

Hensigten med en termografisk inspektion er at afsløre potentielle utætheder i en bygning ved at genkende kølige områder ved hjælp af termografi. Dette giver vores energikonsulenter mulighed for at rådgive om, hvordan du kan øge din boligs energieffektivitet.

Processen giver en detaljeret indsigt i eventuelle utætheder, inklusive kolde overflader, kuldebroer, manglende isolering samt potentielle fugt- og vandskader i din bolig. Vores konsulenter er også i stand til at vurdere mulige løsninger for disse udfordringer, hvilket vil føre til lavere opvarmningsomkostninger og et forbedret indeklima.

Hvordan virker termografering?

Termografering identificerer mulige kuldebroer, utætheder og varmetab i en bygning ved at udføre en termisk kortlægning af overfladetemperaturerne på bygningsflader og konstruktioner. Dette giver en hurtig oversigt over eventuelle svaghedstegn i bygningens termiske beskyttelse.

En bygning kan have flere utætheder eller måske blot mangle tilstrækkelig isolering. Af denne grund er det en god idé at konsultere en ekspert, inden du begiver dig ud i omkostningstunge energiforbedringer. En omhyggelig termografisk inspektion af din bolig vil levere klare retningslinjer for de mest hensigtsmæssige trin i forbindelse med energiforbedringer.

Hvilke elementer er afgørende for en succesfuld termografering?

Vi udfører termografiske undersøgelser af bygninger i overensstemmelse med DS/EN 13187-standarden, som dækker kvalitativ detektion af termiske uregelmæssigheder i en bygnings termiske beskyttelse ved anvendelse af infrarød teknologi.

Tæthedskompagniet besidder en betydelig fagkyndighed inden for bygningstermografering, heriblandt en omhyggelig analyse af de indsamlede billeder. Vores specialister vurderer fejl og mangler – ikke kun i de synlige bygningskomponenter, men også i de skjulte konstruktioner bagved.

Vi står til rådighed for en uforpligtende samtale, og vi ser frem til at høre fra dig.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Termografiundersøgelser tilbydes i disse byer, og mange flere: 

Termografering i Herning 

Termografering i Midtjylland 

Termografering i Skive 

Termografering i Randers 

Termografering i Aarhus 

Termografering i Bjerringbro 

Termografering i Viborg 

Termografering i Holstebro