Termografering i Herning

Termografering i Herning

Tæthedskompagniet tilbyder professionel og uvildig hjælp til termografering, hvis du ønsker at energieffektivisere din bolig.

Vores energikonsulenter er eksperter og har stor erfaring i at undersøge kuldebroer og utætheder i alle typer bygninger.

Hvad kan en termografisk undersøgelse?

Formålet med en termografisk undersøgelse er at undersøge, om og hvor en bygning er utæt. Ved termograferingen vil kolde områder blive registreret, hvorved der opnås indblik i, på hvilke områder en energioptimering med fordel vil kunne iværksættes.

På baggrund af den termografiske undersøgelse vil vores sagkyndige medarbejder få et overblik over boligens utætheder, kolde overflader, kuldebroer, manglende isolering samt evt. fugt- og vandskader. Herefter vil du som husejer kunne iværksætte udbedring af de konstaterede skader med en lavere varmeregning og et bedre indeklima som resultat.

Hvordan bruges termografering?

Ved en termografering afsløres kuldebroer, utætheder og varmespild ved hjælp af en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturer på f.eks. bygningsflader/- konstruktioner. Metoden giver et hurtigt overblik over, hvor i klimaskærmen der optræder svagheder.

Uden at du er fuldt ud bekendt med omfanget heraf, kan din bolig have mange utætheder, skader eller blot have mangelfuld isolering. Vi anbefaler, at du – inden der iværksættes dyre energiforbedringer – får foretaget en termografisk gennemgang af din bolig, således du med stor nøjagtighed ved, hvilke forbedringer du med fordel kan iværksætte.

Hvad kræves af en vellykket termografering?

Vi udfører termografiundersøgelser af bygninger efter: DS/EN 13187 Bygningers termiske ydeevne – kvalitativ sporing af termiske uregelmæssigheder i en bygnings klimaskærm – Infrarød metode.

Vi har ved tæthedskompagniet stor ekspertise i at arbejde med bygningstermografering, herunder specifikt i at analysere og vurdere termografibillederne, således fejl og mangler i såvel de synlige bygningsdele som i de bagvedliggende skjulte konstruktioner afdækkes.

Vi ser frem til at høre fra dig til en drøftelse om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi laver termograferinger i nedenstående byer og flere til: 

Termografering i Viborg 

Termografering i Midtjylland 

Termografering i Skive 

Termografering i Randers 

Termografering i Aarhus 

Termografering i Bjerringbro 

Termografering i Silkeborg 

Termografering i Holstebro