Blowerdoor test i Midtjylland

Blowerdoor test i Midtjylland

Hos Tæthedskompagniet er vi eksperter i udførelse af Blowerdoor-tests (trykprøvninger) af eksisterende byggeri og nybyggeri for private og erhvervskunder.

Vi kører i hele landet, men foretager flest tests i Midtjylland, da vi har base i Herning og Viborg.

Med over 40 års erfaring i byggebranchen, mener vi at besidde den nødvendige erfaring ved alle facetter af byggeriet. Det arbejde, vi udfører, er baseret på kvalitet, fleksibilitet og sikkerhed.

Hvordan udføres Blowerdoor testen

Blowerdoor-testen udføres ved at tætne bygningen, således at ventilationskanaler, emhætter og afløb ikke kan trække luft ind – Ligeledes tætnes døre og vinduer.

Via vores udstyr, som monteres som en midlertidig dør med indbygget blæser etablerer vi et undertryk på 50 Pa. mellem inde og ude. Undertrykket svarer til en vindpåvirkning på 10 meter i sekundet på alle sider af bygningen – Derved testes bygningen for utætheder, som kan trække kold luft ind udefra.

Vores udstyr måler således tætheden i bygningen, og der kan derefter udarbejdes en trykprøvningsrapport.

Formålet med Blowerdoor testen

Formålet med Blowerdoor-testen er at finde ud af, om bygningen overholder gældende krav til bygningsreglementet. En tæt bygning er sundere, da skimmel og svampe har svære ved at dannes. Dertil er bygningen naturligvis billigere at opvarme.

Vi benytter det mest moderne udstyr i branchen, og vi kan derfor konstatere med stor sikkerhed, hvor tæt din bygning er.

Bestil en Blowerdoor test

Skriv eller ring til os og bestil en tid til Blowerdoor-test – Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.