Trykprøvning i Midtjylland

Trykprøvning i Midtjylland

Tæthedskompagniet tilbyder energirådgning, tæthedsprøvninger (blowerdoor tests) og energimærkning af nybyggeri for private og erhvervskunder.

Vi opererer i hele Jylland og på Fyn, men foretager flest tests i vores nærområde Midtjylland.

Vi har erfarne konsulenter med over 40 år i byggebranchen, og derfor mener vi at besidde den nødvendige erfaring ved alle facetter af byggeriet - Det arbejde, vi udfører, er baseret på kvalitet, fleksibilitet og sikkerhed.

Hvad er trykprøvning

Når der trykprøves, etablerer vi et tryk på 50 Pa. mellem inde og ude, hvilket svarer til en vindpåvirkning på 10 meter i sekundet. På den måde kan vi teste, om en bygning er tæt eller ej. Med en tæt bygning, sparer du naturligvis på varmeregningen, ligesom skimmel- og svampedannelser formindskes.

Det er forholdsvist enkelt at konkludere, om bygningen er tæt eller ej, da vi benytter det mest moderne udstyr - Endvidere kan vores trykprøvning ligeledes kortlægge evt. kuldebroer i bygningens konstruktion.

Hvordan foretager vi trykprøvningen

Når vi foretager vores trykprøvning, tætner vi bygningen indvendigt, dvs. vi afdækker ventilationskanaler, emhætter, afløb, vinduer og døre. Herefter monterer vi en midlertidig vindtæt dør med blæser, som etablerer trykket mellem inde og ude.

Vores udstyr måler efterfølgende, hvor meget luft der slipper ind og ud gennem bygningen.

Efter få dage modtager kunden en trykprøvningsrapport.

Book en tid til trykprøvning

Du kan skrive eller ringe til os og bestille en tid til trykprøvning – Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.