Energimærkning i Aarhus

Energimærkning i Aarhus

Tæthedskompagniet blev i 2021 certificeret med DS/EN ISO 9001:2015, hvilket betyder, at vi er eksperter i forhold til udarbejdelse af energimærkning på for eksempel private boliger, erhvervsbyggeri og institutioner.

Certificering på energimærkning betyder også, at vi er underlagt "Byggeriets Kvalitetskontrol", hvorfor der løbende udføres stikprøvekontrol i form af kvalitetstests af vores arbejde.

Vi ved godt selv, at vi altid udfører arbejde af høj kvalitet, men med certificeringen får vores kunder og samarbejdspartnere en ekstra tryghed i at vide, at vi altid leverer arbejde af højeste kvalitet.

Energimærkerapport i Aarhus

En energimærkerapport er et redskab, der kan anvendes, hvis man ønsker at energioptimere sin bolig, erhvervsbygning mm., eftersom den både anviser, om energioptimering er mulig samt giver svar på, hvordan dette praktisk kan gennemføres. Det vil også af rapporten fremgå, hvilken betydning energioptimering rent økonomisk vil have, ligesom en årlig co2-besparelse ved optimeringen også anslås.

Eksempler på optimering kan være:

  • Efterisolering af ydervægge og tagkonstruktioner.
  • Udskiftning af gamle vinduer/ruder eller ruder til mere energieffektive vinduer/ruder.
  • Overgang til mere energieffektive opvarmningskilder.
  • Udskiftning af varmtvandsbeholder/brugsvandsveksler.
  • Udskiftning af kedler.
  • Udskiftning af pumper og efterisolering af varmerør.
  • Montage af solceller eller solvarmeanlæg.
  • Installering af varmegenvindingsanlæg.
  • Udskiftning af belysning til mere effektive lyskilder.

Køb eller salg af boliger med energimærkning i Aarhus

En energimærkerapport vil også være et meget brugbart redskab, såfremt man påtænker at handle fast ejendom, eftersom man med en sådan rapport vil kunne få et indblik i, om en energioptimering af ejendommen vil kunne medføre en økonomisk og miljømæssig gevinst.

Såfremt der er tale om handel med ejendomme, der er større end 60 m2, er et energimærke lovpligtig, dvs. sælger af en ejendom på mere end 60 m2 skal have udarbejdet energimærkerapport i forbindelse med et salg.

Alle nybyggede huse skal altid have en gyldig energirapport, før ejendommen lovligt kan tages i brug som beboelse. Der skal foreligge en energimærkerapport før indflytning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du finder vores kontaktinformationer nederst på denne side.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.