Energimærkning i Bjerringbro

Energimærkning i Bjerringbro

Vi er ved Tæthedskompagniet certificeret specialister i at udarbejde energimærkning af for eksempel private boliger, erhvervsbyggeri og institutioner i Bjerringbro.

Vi blev i 2021 certificeret med DS/EN ISO 9001:2015, hvilket betyder, at vi er underlagt "Byggeriets Kvalitetskontrol." Der udføres derfor løbende stikprøvekontrol af vores arbejde i form af kvalitetstests, hvormed vores kunder og samarbejdspartnere – også af denne grund – kan være sikker på høj kvalitet i de opgaver, som vi udfører for dem, ligesom man kan være sikker på, at vi udfører vores arbejde i overensstemmelse med gældende regler.

Energimærkerapport i Bjerringbro

Vi tilbyder udarbejdelse af energimærkerapporter i Bjerringbro og omegn. Fordelen ved en sådan rapport er, at der heri påvises, hvor og hvordan man med fordel kan energioptimere en bolig, ligesom der gives eksempler på, hvorledes en sådan optimering kan gennemføres.

Hvis man får udarbejdet en korrekt rapport, skal man herudfra kunne se den økonomiske betydning af en energioptimering, dvs. hvor mange penge man kan spare ved at udføre optimeringerne i bygningen. Derudover skal der også af rapporten fremgå en årlig Co2-besparelse ved optimeringen.

En energioptimeringer kan eksempelvis være følgende:

  • Efterisolering af ydervægge og tagkonstruktioner.
  • Udskiftning af gamle vinduer/ruder eller ruder til mere energieffektive vinduer/ruder.
  • Overgang til mere energieffektive opvarmningskilder.
  • Udskiftning af varmtvandsbeholder/brugsvandsveksler.
  • Udskiftning af kedler.
  • Udskiftning af pumper og efterisolering af varmerør.
  • Montage af solceller eller solvarmeanlæg.
  • Installering af varmegenvindingsanlæg.
  • Udskiftning af belysning til mere effektive lyskilder.

Køb eller salg af boliger med energimærkning i Bjerringbro

I forbindelse med handel med fast ejendom er en energimærkerapport et vigtigt redskab, når du skal skabe overblik over, hvor meget en renovering eller energioptimering vil kunne reducere dine årlige varmeudgifter med. Det er derfor både som køber og sælger et godt og vigtigt produkt.

Hvis man skal sælge fast ejendom med en størrelse over 60 m2, så er udarbejdelse af et energimærke et lovpligtigt krav. Dette betyder, at du som sælger af en ejendom formentlig vil skulle have udarbejdet et energimærke i forbindelse med salget.

Lovkravet til nybyggede huse er således, at der altid skal udarbejdes en gyldig energirapport, før ejendommen lovligt kan tages i brug, dvs. før man kan flytte ind i ejendommen.

Kontaktoplysninger

Vores kompetente medarbejder vil altid gerne drøfte dit projekt, så kontakt os gerne for en uformel snak. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på denne side.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.