Tryktest af nybyggeri

Tryktest af nybyggeri

Nybyggerier skal i dag overholde bygningsreglementets krav for tæthed. Ved at udfører tryktest under forskellige stadier af bygningens opførelse sikres det, at kravene overholdes, når bygningen står færdigt.

Hos Tæthedskompagniet har vi erfarne medarbejdere med mange år i byggebranchen, og det arbejde vi udfører, er baseret på kvalitet, fleksibilitet og sikkerhed.

Hvordan foregår en tryktest?

Helt konkret foregår tryktesten ved, at alle døre, vinduer, emhætter, afløb, friskluft udtræk osv. lukkes eller forsegles. Det er vigtigt at tætne 100% mod udefrakommende luft, før testen kan begynde, således der hverken kan trænge luft ind eller luft ud af bygningen af disse installationer under testen.

Herefter monteres vores udstyr typisk midlertidigt i hoveddørsåbningen. Udstyret består af en midlertidigt forseglet dør med indbygget blæser. Ved hjælp af blæseren skabes en undertryk i bygningen på 50pa. mellem inde og ude. Dette svarer til et blæsevejr med en vindpåvirkning på 10 sekundmeter.

På denne måde kan vi via vores måleudstyr og computer måle, om der trænger luft ind i bygningen. Vi benytter også sommetider en lugtfri røg til se, hvor evt. luft trænger ind.

Tryktesten er din garanti

Ved at få foretaget tryktest af din kommende bolig, får du et bevis på, at nybyggeriet overholder de krav, der foreligger i bygningsreglementet. Tryktesten benyttes ligeledes til at fastlægge energimærkningen af din bolig.

Vi tilbyder trykprøvning af boliger, erhvervsbygninger og institutioner. Vi dækker hele Danmark, men har hovedsæder i Herning og Viborg. Vi udfører trykprøvning i Midtjylland og blandt andet også trykprøvning i Randers

Et tæt byggeri er sundt for indeklimaet, og så er byggeriet naturligvis også billigere at opvarme.

Kontakt os

Du finder vores kontakt informationer nederst her på websiden – Vi sidder altid klar til et snak om dit projekt og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på en tryktest af dit nybyggeri.