Trykprøvning af boliger

Trykprøvning af boliger

Tæthedskompagniet er din samarbejdspartner ved trykprøvning af boliger - Vi tilbyder trykprøvninger til private boliger, erhvervsbygninger og institutioner.

Vi dækker hele Danmark, men foretager flest trykprøvninger i Midtjylland – Vores hovedsæder ligger i Herning og Viborg.

Vi udfører trykprøvning i Randers og udfører også tryktest af nybyggeri

Medarbejderne hos Tæthedskompagniet er erfarne folk med mange år i byggebranchen - Dette giver den nødvendige erfaring ved alle facetter af bygningskonstruktioner.

Det arbejde, Tæthedskompagniet udfører, er baseret på kvalitet, fleksibilitet og sikkerhed.

Trykprøvning – Sådan gør vi

Når vi skal udføre trykprøvning af en bygning, starter vi med at tætne den mod udefrakommende luft – Dvs. vi forsejler ventilationskanaler, afløb, døre, vinduer og emhætter således, at disse ikke kan trække luft ind i bygningen.

Vores udstyr monteres i døråbningen, som en midlertidig forsejlet dør, med indbygget blæser. På den måde skabes et undertryk i bygningen på 50 Pa. mellem inde og ude. Undertrykket svarer til en vindpåvirkning på 10 meter i sekundet på bygningen. Er der utætheder i konstruktionen, vil luft udefra - på grund af undertrykket - trænge ind i bygningen. Hvor luften præcis kommer ind, vil vi kunne måle, eller se med vores udstyr og evt. brug af røg .

En tæt bygning er en sund bygning, da skimmel og svampevækst mindskes, og så er bygningen naturligvis billigere at opvarme.

Kontakt os til en snak om trykprøvning

Vi tilbyder trykprøvning til både private, erhverv og institutioner. Tøv ikke med at kontakte os for en snak om trykprøvning - Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.