Energimærkning i Skive

Energimærkning i Skive

Tæthedskompagniet er specialister i at udarbejde energimærkning af for eksempel private boliger, erhvervsbyggeri og institutioner i Skive, og blev certificeret med DS/EN ISO 9001:2015 i 2021. Med denne certificering på energimærkning er vi nu underlagt "Byggeriets Kvalitetskontrol", hvilket betyder, at der udføres stikprøvekontrol af vores arbejde, der herved løbende kvalitetstestes. Dette kommer naturligvis vores kunder og samarbejdspartnere til gode, som dermed opnår endnu mere tryghed og endnu højere kvalitet i vores arbejde.

Vi har altid udført vores arbejde i overensstemmelse med gældende regler, men med den nye certificering vil vores kunder og samarbejdspartnere opleve endnu mere tryghed og kvalitet i de opgaver, som vi udfører for dem.

Energimærkerapport i Skive

Vi udarbejder også energimærkerapporter i Skive og omegn. Disse rapporter kan anvendes som et redskab til at påvise, hvilke dele af eksempelvis en bolig, som kan energioptimeres, og hvordan denne optimering helt praktisk skal gennemføres. En korrekt udført rapport vil anføre, hvilken økonomisk betydning en energioptimering vil have for den enkelte husstand, dvs. hvor mange penge man kan spare ved at udføre optimeringerne i bygningen. Derudover vil man også kunne beregne, hvor stor en årlig Co2-besparelse optimeringen vil give.

Optimeringer kan eksempelvis være:

  • Efterisolering af ydervægge og tagkonstruktioner.
  • Udskiftning af gamle vinduer/ruder eller ruder til mere energieffektive vinduer/ruder.
  • Overgang til mere energieffektive opvarmningskilder.
  • Udskiftning af varmtvandsbeholder/brugsvandsveksler.
  • Udskiftning af kedler.
  • Udskiftning af pumper og efterisolering af varmerør.
  • Montage af solceller eller solvarmeanlæg.
  • Installering af varmegenvindingsanlæg.
  • Udskiftning af belysning til mere effektive lyskilder.

Køb eller salg af boliger med energimærkning i Skive

Såfremt du påtænker at erhverve fast ejendom, vil en energimærkerapport udarbejdet på den pågældende ejendom kunne oplyse dig om, hvor meget en renovering eller energioptimering vil kunne reducere dine årlige varmeudgifter med.

Et energimærke er et lovpligtigt krav ved salg af fast ejendom, såfremt ejendommen er større end 60 m2., dvs. hvis du påtænker at sælge din ejendom, så er der sandsynlighed for, at du rent lovmæssigt skal have udarbejdet et energimærke.

I forhold til nybyggede huse er der krav om, at disse altid skal have en gyldig energirapport, før ejendommen kan tages i brug.

Vil du Booke en tid? eller har du spørgsmål?

Du kan skrive eller ringe til os og bestille en tid - Du finder vores kontaktinformationer nederst her på websiden.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.