Trykprøvning i Randers

Trykprøvning i Randers

Tæthedskompagniet tilbyder i Randers energirådgivning, trykprøvning / tæthedsprøvninger (blowerdoor tests) og energimærkning af nybyggeri for private og erhvervskunder.

Vi opererer i hele Jylland og på Fyn, men foretager flest tests i vores nærområde i Midtjylland herunder Randers.

Vores konsulenter er erfarne, og ledelsen i tæthedskompagniet har over 40 år i byggebranchen, derfor besidder vi den nødvendige erfaring ved byggerier. Det arbejde, vi udfører, er baseret på viden, kvalitet, fleksibilitet og sikkerhed.

Hvad er trykprøvning?

Ved trykprøvning af bygninger etablerer vi et tryk på 50 Pa. mellem inde og ude. Dette svarer til en vindpåvirkning på 10 meter i sekundet.

På den måde kan vi teste, om en bygning holder det tryk, vi opbygger via vores udstyr – Dette kaldes også en Blowerdoor Test.

En tæt bygning vil naturligvis give en besparelse på varmeregningen, ligesom skimmel- og svampedannelser formindskes.

Med det rette udstyr kan vi konkludere, om bygningen er tæt eller ej. Derudover kortlægger vores trykprøvning ligeledes evt. kuldebroer i bygningens konstruktion, som så kan udbedres undervejs.

Sådan foretager vi trykprøvning i Randers

Ved trykprøvning tætner vi bygningen indvendigt. Helt konkret afdækkes ventilationskanaler, emhætter, afløb, vinduer og døre osv. Så monterer vi en midlertidig vindtæt dør med blæser heraf navnet Blowerdoor Test, som etablerer trykket mellem inde og ude.

Udstyret måler efterfølgende, hvor meget luft der slipper ind og ud gennem bygningen, og efter få dage modtager kunden en trykprøvningsrapport.

Book en tid

Du kan skrive eller ringe til os og bestille en tid til trykprøvning – Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.